2020 a végítélet éve, de milyen értelemben?

2022.10.21

2020 A Végítélet Éve

Bizonyára sokan vagytok,akikkel rezonálnak gondolatim.

2019 A Nap Éve rengeteg embernek egy igen megterhelő, "hideg-meleg" váltakozásával harcban és dacban álló év volt.

Fokozatosan kaptad a tanításokat (amelyeket csapásnak éltél meg) már év elejétől, egészen őszig egyre nagyobb mértékben.

Sokszor úgy érezted,hogy egyszerűen nem bírod,már alig volt valami,ami ép maradt körülötted.

Elveszített munkahelyek, tönkrement családok, hamis párkapcsolatok, hamis emberek, igazságtalannak tűnő történések sora hatotta át az évedet. Rengeteg lelket követelő év volt. Emberek és állatok sorát hívták magukhoz az Égiek. Akik nem bírták, elmentek. Hatalmas átrendeződések és változások zajlottak és zajlanak a világban. Mindez sokszor katasztrófákkal és iszonyú fájdalmakkal.

De,amit észre kell,hogy vegyünk,hogy az Univerzum folyamatosan jelez nekünk. Aki még mindig a "véletlenekben és a balesetekben " él az tévúton jár és önámításban.

Minden történés valaminek a következménye,minden okkal történt és történik a világban, a tragédiák is.

Tehát összességében azt kell mondani,hogy akik túlélték 2019-et,azok nagyon komoly tanítást kaptak és fejlődésen mentek keresztül. Nyugodtan tekintsetek vissza előbbi énetekre. Lásd meg,hogy milyen erőssé váltál, hogy habár még mindig van,ami térdre kényszeríthet, de most már beleállsz a Sorsodba és nem küzdesz ellene. Ha elindul egy változás,akkor előtte mindig van egy nagy lezárás,amit az emberi egó világfájdalomként él meg. Nem érdemes ebben az állapotban sokat tengődni,mert egyre messzebb tolod magadtól az új kezdetet,az új lehetőséget,amíg hátra fele tekintgetsz,hogy mi az,ami elmúlt, nem látod meg azt,ami csak is Érted van most itt.

Tehát 2019 rengeteget tanított azt gondolom globális szinten.

Ennek ellenére 2020 sem lesz méz és máz természetesen.

De, ha el tudod engedni a régi mérgező mintáidat,kapcsolataid,embereket,történéseket az életedben,akkor egy lényegesen könnyebb energiájú évnek nézel elébe. Nehézség mindig lesz,amin át kell küzdeni magadat,de minden egyes küzdéssel előrébb kerülsz ÖnMagadhoz és ez a legfontosabb.

Nem fontos,hogy másnak mi jutott, te miért nem azt kaptad és a hasonló alacsony rezgésű gondolatok. Tedd le a " Szomszéd füve,mindig zöldebb" mintát is. Nem számít. Te számítasz!

Dolgozz,küzdj továbbra is alázattal, hittel azért,amit szeretnél és nem számít,hogy az másnak nem tetszik,hogy másnak véleménye van. A véleményekhez van egy remek hasonlat...,amit most nem részleteznék,szerintem sokan tudják mire gondolok... :) :)

Ennek az évnek annak ellenére,hogy kissé ijesztően hangzik Számodra,hogy a Végítélet Éve (Tarot kártyában a 20. lap,érdemes megnézni a jelentését,ha érdeklődsz és megnyugodnál kicsit ) mégis rengeteg újjászületést,igazságot,valóságot tartalmaz. Ha kész vagy befogadni és nem küzdesz ellene tovább,akkor hatalmas áttörésekre,felismerésekre számíthatsz és arra,hogy az érthetetlenül véget érő vagy a " se előre, se hátra ' dolgaid végre elindulnak az igazi irányba,oda ahol lenniük kell!

Ne akadályozd magadat függéssel,végtelen ragaszkodással, akaratossággal,haraggal stbstb. Engedd bele magad bármi is érkezik az életedbe. Ne feledd, légy hálás mert minden Áldás!