Találkozz velem az online térben otthonod kényelméből

Online Videótáram, amit a világon bárhol, bármikor elérhetsz

Saját táncműfajom, amelyben hiphop, latin, jazz, girly, art, musical, show tánc alapok váltakoznak. Egyedi koreográfiákat készítek, amelyek mind az én szellemi munkám eredményei. 
Ha szeretnéd a legszebb módon kifejezni önmagad, megélni a benned lévő Igazi Nőt és a szabadságot, akkor válaszd a tánc gyönyörű és színes világát velem. 

Tánc


Saját testsúlyos és könnyű kis súlyzókkal történő változatos edzésprogram.
Fogyni, formásodni, szinten tartani vágyóknak.
A nyújtás fontos része az edzéseknek és a fizikai terheléseknek. Pozitívan járul hozzá testünk legjobb állapotának fenntartásához. Adj meg testednek mindent, amire szüksége van. Lazulj el, relaxálj, válj rugalmasabbá és könnyedebbé, válaszd ezt az utat hozzá. 

Ha készen állsz tenni a testi egészségedért, akkor elvezetlek ezen a csodálatos úton az önbizalommal teli, mosolygós, egészséges és fitt énedhez.

Edzés és nyújtás

Lelked egészsége abban rejlik, hogy napról napra tudatosabbá és erősebbé válsz. Képes vagy befelé fordulni, megismerni és megtalálni Önmagadat a csendben.

A harmonikus, tiszta energia áramlás elengedhetetlen a testi és lelki egészségedhez. Előzd meg a problémákat, segítsd a gyógyulásodat a testedben és lelkedben.

Ha szeretnél pozitívan teremteni az életedben, pozitívabb életminőségben jelen lenni, a hétköznapi nehézségeket könnyedebben és gyorsabban megoldani, akkor válaszd az erőt, ezt az lehetőséget.

Ha szeretnél ellazulni, megnyugodni, elcsendesíteni az elmédet, és ezáltal könnyebben rálátni a megoldásokra.

Meditáció, csakraharmonizálás és pozitív teremtés


30 napig korlátlan hozzáférés a videótár anyagához, ahol folyamatosan bővül a kínálat kevesebb, mint egy konzultáció vagy egy havi bérlet áráért
                                                                             11.000 Ft

Nézd meg az elérhető videóimat is!