Lelkem a lelkedben

A nevem Alexa...


ThetaHealing konzulens, Tánctanár, Csoportos Fitness oktató,
Táplálkozás és életmód tanácsadó, Személyi edző vagyok.


Gyermekkori hivatásomat beteljesítve testi, lelki egészséget, egyensúlyt tanítok és teremtek szívvel, lélekkel mindenkinek, aki ezt elfogadja.

Úgy érzem, hogy a mai rohanó világban mindenképpen szükségünk van arra, hogy kiszakadjunk, feltöltődjünk és megadjuk testünknek és lelkünknek a neki szükséges támogatást. 

 A lélek egyensúlya és harmóniája pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy minőségi életet élhessünk, ezért ThetaHealing módszerrel, életvezetési mentorálással segítem klienseimet. 

Táncóráimon saját technikámat oktatom, amely széleskörűen ismerteti meg a tánc nőies, csodálatos és szenvedélyes világát a hölgyekkel, ugyanakkor lehetőség van páros táncórákon is részt venni, ami egy minőségi kikapcsolódás a pároknak, illetve egy ismerkedési lehetőség a pár nélkül érkezőknek.

Az egészséges életmód, táplálkozás és a test edzése kiemelten fontos Számomra, ezért ebben is mentorálom a hozzám érkezőket. 

A szórakozás és az élmények gyűjtése is nagyon fontos a szolgáltatásomban és a közösségem építésében, ezért belföldi és külföldi tánc, sport, spirituális táborokat, táncgála bemutatókat, csapatépítő kirándulásokat, workshopokat, rendezvényeket és bulikat is szervezek.

Fontos számomra a fejlődés, a tudatosság, az egészséges és korlátoktól mentes élet, mert hiszek abban, hogy okkal és célokkal érkeztünk erre a Földre, és mindenkinek meg van a maga szerepe a lehető legjobb, és legboldogabb minőségben ebben az életben. 

Biztos vagyok abban, hogy rengeteget tehetünk saját és közös világunk békéjéért, harmóniájáért, és a közösség ereje, a csodák teremtése elhozza mindenkinek az életébe azt, amire igazán várt.