Az egység kétségek nélkül

2022.10.21

Az egység, ami egészséghez vezet és a kétség, ami betegséghez vezet... azaz hogyan teremtjük meg saját magunknak a betegséget vagy hogyan gyógyítjuk meg magunkat

Az ember, ha nem érzi jól magát az életének bármelyik helyzetében és ez gyakori feszültséget okoz az életében, akkor mivel ki akar szállni a helyzetből, el akar határolódni tőle csak még nem meri lezárni a helyzetet... tudat alatt saját magának teremteni meg a betegséget.

Ezzel eléri, hogy egy kis időre vagy akár hosszabb távra ne kelljen részt vennie a helyzetben, ne kelljen találkoznia azzal, akivel nem akar.

Azt is megteremtheti, hogy senkivel ne kelljen találkoznia, ha már nagyon vágyik arra, hogy végre magával foglalkozhasson, mert az utóbbi időben ezt elhanyagolta.

Mindig érdemes ránézni, amikor megbetegszünk, hogy milyen helyzet, esemény, személy elől menekülünk és maga a testi tünet is óriási jelentőséget hordoz.

Tisztán visszatükrözi a betegség azt, hogy min kell változtatnunk az életünkben.

Aki pedig ezután sem változtat, további hasonló helyzetekre számíthat.

A jó hír az, hogy meggyógyítani is csak az ember képes magát.

Mégpedig úgy, hogy megkeresi a problémának a gyökerét.

Brutálisan őszintén szembenéz azzal, hogy azt az életet éli-e amit szeretne, boldog-e, hiányzik-e valami az életéből, vannak-e benne negatív érzések mások felé.

Ezek mind-mind források.

A gyógyulás pedig elindul azzal, hogy őszintén elhatározzuk: változtatunk!

Kitakarítjuk a helyzeteket, embereket, rossz szokásokat és helyette választjuk magunkat, amit szeretnénk, ami meggyógyít és nem megbetegít.

Az igazság egyszer fájhat, de a hazugság újra és újra.

Éljünk igazul, boldogan, egészségesen!