".. Nem tudom milyen érzés az, hogy értékes vagyok, nem tanították meg.. "

2022.10.08

Kedves középkorú hölgy érkezett hozzám, aki a neveltetéséből adódóan nem hitte el, hogy képes létrehozni valamit a világon és végre függetlenné válni másoktól.

Nem tudta milyen érzés ez. Nem táplálták belé a hitet, ami arról szól, hogy egyedi és megismételhetetlen és nem támogatták az erősségeit, ellenben az mindig terítéken volt, amiben kevésbé erős.

Ha valaki szinte soha nem tapasztalja meg, hogy milyen, amikor hisznek benne, hogy milyen sokat ér Ő maga, hogy milyen érzés megdolgozni az elért sikerért, akkor könnyen beszippantja az a gondolat, hogy "Ő nem képes semmire, maximum arra, hogy életben maradjon, de persze egyedül arra sem... ", soha nem lesz sikeres, pláne nem szabad és független, aki ezeket a hitrendszereket hordozza magában.

Márpedig ezek tudat alatt alakítják az életünket.

Tehát nem mindegy mivel érkeztünk és az sem, hogy ezt a csomagot elkezdjük letenni és azt választjuk, hogy boldogok legyünk.

Kliensem ezt választotta, és az első ThetaHealing alatt csak érintettük egy vágyat majd hetekkel később egyszerűen felhívott és hatalmas lelkesedéssel közölte, hogy saját vállalkozást indít! Amihez elképesztő erőre és bátorságra van/volt/lesz szüksége, amire bizony képes, ahol megmutathatja a tehetségét kreatívan és végre függetlenné válhat.

Pár hét leforgása alatt óriási áttörések érkezhetnek meg már 1 konzultáció után is.

Ezek pedig valóban megváltoztatják az életet.

Boldog vagyok, hogy ennek a csodának a része lehetek.

Azért, hogy láthatlak Benneteket újjászületni.

Leírhatatlan egy érzés.

Köszönöm a bizalmatokat!

Továbbra is keressetek meg bátran és tálaljuk meg együtt az utat ami hazavezet Téged is!

☯️🤍